Kokkiveitsi Zwilling Twin Cuisine Fileerausveitsi

Loppu varastosta

Kuvaus

Zwilling Twin Cuisine Fileerausveitsi-kokkiveitsi on japanilaisvaikutteinen veitsi, jota käytetään kaikenlaisten vihannesten, mausteyrttien ja kaalin leikkaamiseen ja pilkkomiseen. Terä on erikoishiottu, mikä tekee veitsestä uskomattoman terävän. Santoku-veistä käytetään myös kalaa ja siipikarjaa käsiteltäessä. Lisää persoonallinen kaiverrus, ja jo entuudestaan uniikista veitsestä tulee entistä uniikimpi.Veitsen kahva on valmistettu mustasta ja harmaasta mikartasta. Tämä erityinen materiaali koostuu puuvillasta ja hartsimuovista, jotka yhdistetään korkean paineen alla korkeassa lämpötilassa.

Yhdistämisen jälkeen jokainen kahva sorvataan haluttuun muotoon, josta kahva saa kauniin juovikkuutensa. Veitsen terän materiaalia kutsutaan nimellä Micro Carbide Stainless ja kovuusaste on jopa 66 rockwellia.

Painava kahva antaa tasapainon tunteen. Täydellinen lihan tai kalan fileroimiseen.

Näytä enemmän Näytä vähemmän
Tuotetiedot
Merkki Zwilling J.A. Henckels
Mitta Terän pituus: 18 cm | Pituus: 32,5 cm
Paino 263 grammaa
Materiaali Ruostumaton teräs
Toimitustapa

Kun olemme lähettäneet tilauksesi, toimitusaika on 3-5 arkipäivää.

Toimitamme tuotteet aina ilman postikuluja!