Korut & Tarvikkeet

Hienona oleminen ei koskaan tee kipeää. Ei todellakaan ole kivuliasta pitää ympäristönsä hienona ja järjestyksessä. Se on pikemminkin nautinto. Eleganssi ja kauneus on rauhoittavaa, kun ne on saatu paikalleen. Sinne asti pääseminen saattaa olla hankalaa ja merkitä sitä, että sinulla, tai sillä, kenestä pidät, tarvitsee olla oikeat kapineet, joilla toisaalta koristatte itsenne mutta jotka myös huolehtivat rakkaimmista tavaroistanne - nämä ovat osasia, jotka luovat täydellisen tyylin. Tästä kategoriasta sivustolla Getpersonal.fi löydät sekä oikeat korut että täydellisen säilytyksen.

Mikä on tärkeintä sinulle? Minkä korun kanssa viihdyt parhaiten? On suuri mahdollisuus, että voimme auttaa sinua täällä, ja jos et hae korua itsellesi, olet silti oikeassa paikassa löytääksesi sen ainutlaatuisen lahjan. Tästä löydät eri tyylisiä ja mallisia koruja, kaikkea mahdollista rannekkeista ja kaulanauhoista aina kalvosinnappeihin asti. Niillä kaikilla on lisäksi yksi asia yhteistä; ne ovat kaiverrettuja koruja. Sinä päätät kaiverruksen rannekkeessa, kaulanauhassa tai kalvosinnapeissa, minkä ansiosta siitä tulee erinomainen persoonallinen lahja, joko sinulle itsellesi tai jollekulle, kenestä pidät.

Jos sinulla on jo kaikki korut, joita tarvitset, mutta ei oikeaa paikkaa niiden säilytykseen, voimme auttaa sinua ratkaisemaan senkin ongelman. Tästä löydät myös korulippaan, kellolaatikon tai kenkienpuhdistuslaatikon – kaiken, mitä tarvitset huolehtiaksesi tavaroista, jotka ovat sinulle kaikkein tärkeimpiä. Myös tällaisessa hankinnassa sinulla on mahdollisuus lisätä omaa henkilökohtaista leimaasi kaiverruksen avulla.

Lue lisää
9 tuotetta
Nouseva
 1. Dog Tag Private Brushed Steel
  Dog Tag Private Brushed Steel
  Hinta alkaen: 
  28,00 €
 2. Manchester Steel-kalvosinnapit
  Kalvosinnapit Manchester Steel
  Hinta alkaen: 
  36,00 €
 3. Kalvosinnappi Laatikko Stackers Brown Executive
  Kalvosinnappi Laatikko Stackers Brown Executive
  Hinta alkaen: 
  49,00 €
 4. Kaulakoru Inori Ocean Steel
  Kaulakoru Inori Ocean Steel
  Hinta alkaen: 
  49,00 €
 5. Kellolaatikko Stackers Black Executive
  Kellolaatikko Stackers Black Executive
  Hinta alkaen: 
  79,00 €
 6. Korulaatikko Puinen Aurora Musta M
  Korulaatikko Puinen Aurora Musta M
  Hinta alkaen: 
  169,00 €
 7. Korulaatikko Stackers Mink & Grey
  Korulaatikko Stackers Mink & Grey
  Hinta alkaen: 
  49,00 €
 8. Rannekoru Fashionista Dark Brown
  Rannekoru Fashionista Dark Brown
  Hinta alkaen: 
  36,00 €
 9. Rannekoru Verona Nero
  Rannekoru Verona Nero
  Hinta alkaen: 
  39,00 €
9 tuotetta