Koko-opas rannekoru

Ennen kuin tilaat kaiverretun rannekorun on tärkeää, että tarkistat, että sen pituus sopii korun saajalle. Huomaathan, että tavallinen 14 päivän avoin kauppa ei koske erityisvalmistettuja tuotteita, kuten tilauksen mukaan kaiverrettuja rannekorujamme.

Huom! Vaikka antaisit rannekorun lahjaksi, on tärkeää, että tilaat kokotaulukkomme mukaan oikean koon, koska kaiverrettua rannekorua ei voi palauttaa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse paljastaa lahjan saajalle, että olet aikeissa antaa hänelle rannekorun, vaan voit esimerkiksi sanoa, että aiot neuloa hänelle lapaset ja tarvitset tätä varten ranteen mitan.

Tässä hieman ohjeita ranteen ympärysmitan mittaamiseen, sekä kokotaulukko, josta voit tarkistaa mikä rannekoru sopii eri ympärysmitoille. Huomaathan, että joitakin taulukossa mainittuja rannekorumalleja on helppo lyhentää, eikä sinun siis näiden mallien tapauksessa tarvitse huolehtia liian pitkän ketjun ostamisesta. Katso rannekorun lyhentäämisohjeemme.

Näin mittaan ranteen ympätysmitan:

1.  Ota mittanauha ja aseta se ranteesi päälle kuvan mukaiseti. On tärkeää, että ranteen ympärysmitta mitataan nuolen osoittamasta kohdasta. Huomaathan, että on helpompi pyytää apua ranteen mittamiseen joltain muulta kuin tehdä se itse. 2.  Vedä mittanauha ranteen ympäri. Älä kiristä mittanauhaa liian tiukalle, mutta älä anna sen myöskään roikkua liian löysällä. Tarkista ympärysmitta. Kuvan esimerkissä näkyy noin 15,4-15,5 cm ympärysmitta. Mittaa ranne muutamaan kertaan, jotta voit olla varma tuloksesta. Miesten ja naisten ranteen ympärysmitta mitataan tietenkin samalla tavalla.


Rannekorujemme kokotaulukko

Rannekoru Sopiva ranteen ympärysmitta Voidaan lyhentää jälkikäteen? Voidaan pidentää jälkikäteen?
Roark Silver 16,0 - 19,0 cm Kyllä Ei


Voit olla meihin yhteydessä, mikäli sinulla on kysyttävää!