Ostoskori
Valikko

Solmioneula

Osta solmioneula netistä Suomi. Solmioneula kaiverruksella viestittää, että sen käyttäjä miettii tarkkaan asusteitaan. Etenkin, jos solmioneula sopii yhteen muiden käyttäjänsä vaatteissa olevien metallien kanssa, sointuen esimerkiksi vyönsolkeen tai ehkä kalvosinnappeihin. Jos pikkutakissasi tai bleiserissäsi on kultaiset napit, solmioneula kultaisilla nimikirjaimilla on todella piste iin päälle! Nämä yksityiskohdat ovat tärkeitä, sillä ne kertovat paljon käyttäjästään. Ne myös osoittavat, että hän harkitsee perusteellisesti mitä pukee päälleen, eikä heitä vain ensimmäistä käsiinsä sattuvaa vaatetta ylleen. Tyylikäs mies käyttää aina solmioneulaa, mielellään solmioneulaa nimellä, ja hän tekee sen harkiten ja tyylikkäästi.

Muista, että hyvin suunniteltu kultainen solmioneula ei ole ainoastaan todella tyylikäs, vaan se on myös erittäin käytännöllinen. Solmioneulat ovat seurausta toimivuuden ja suunnittelun yhdistymisestä. Monet solmiot ovat valitettavasti pudonneet keittoon tai pataan. Nämä vahingot olisi voitu välttää helposti, kun käytössä olisi ollut solmioneula kaiverruksella. Voit valita erilaisista kaiverretuista solmioneuloista, jotka sopivat muuhun vaatetukseesi. Vaihtoehtoisesti voit aloittaa vaikkapa hopeisella solmioneulalla ja ostaa sen jälkeen siihen sopivat kalvosinnapit. Riippuu kokonaan itsestäsi, missä järjestyksessä teet sen. Solmioneula isälle isänpäivänä on yksi klassikkolahjoista.

Osta solmioneula kaiverruksella kultaisena, hopeisena tai mustana ja täydennä sillä pukusi. Tai miksipä et ostaisi yhden kutakin, ja sinulla on sopiva joka tilanteeseen? Valitset itse kaiverruksen tehdäksesi solmioneulastasi ainutlaatuisen. Osta netistä verkkokaupastamme solmioneula kaiverruksella - maksuton toimitus!

Suodatin
5 tuotetta
Suodatin
5 tuotetta
Sisäänkirjautuminen
Create an account
Reset password

10% ALENNUS ENSIMMÄISTÄ ​​TILAUKSESTASI

Liity postituslistallemme ja saat 10% alennuskoodin sähköpostiisi.