Ostoskori
Valikko

Rippilahjat

Rippikoulun suorittaminen on tärkeä virstanpylväs monen nuoren elämässä ja merkitsee heidän sitoutumistaan uskoon ja arvoihin. Lahjat ovat osa sitä seuraavaa vastaanottojuhlaa, ja henkilökohtainen rippilahja, jossa on kaiverrus, joka sopii juuri teidän rippikoululaiselle, löytyy helposti valikoimastamme muistamisen arvoisia ja merkityksellisiä lahjoja.

Löydä joukko huolella valittuja lahjoja, jotka resonoi rippikoulun merkityksen kanssa. Olipa kyseessä sitten henkilökohtainen koru tai käytännöllinen ja hauska esine, kaikki tuotteet on valittu huolellisesti heijastamaan tilaisuuden juhlallisuutta ja iloa.

Se, mikä erottaa rippilahjamme, on mahdollisuus valita henkilökohtainen kaiverrus, joka ei myöskään vaikuta nopeaan toimitusaikaamme. Vaihtoehto lisätä nimiä, päivämääriä tai merkityksellisiä viestejä antaa sinulle mahdollisuuden luoda todella ainutlaatuinen ja ikimuistoinen lahja, joka tavoittaa tämän pyhän virstanpylvään olennaisen olemuksen. Olitpa sitten juhlimassa perheenjäsentä, ystävää tai rakasta, henkilökohtaisesti kaiverretut rippilahjamme tekevät tilaisuudesta varmasti vieläkin erityisemmän.

Suodatin
100 tuotetta
Suodatin
100 tuotetta
Sisäänkirjautuminen
Create an account
Reset password

10% ALENNUS ENSIMMÄISTÄ ​​TILAUKSESTASI

Liity postituslistallemme ja saat 10% alennuskoodin sähköpostiisi.