Ostoskori
Valikko

Viskilasi

Viskilasit ilmentävät hienostuneisuutta ja nautintoa, joten ne ovat ihanteellisia lahjoja viskin ystäville. Kaiverrettujen viskilasien valikoimastamme löydät erilaisia ​​tyylejä klassisista juomalaseista tyylikkäisiin tulppaanin muotoisiin makulaseihin. Tunnettujen merkkien viskilasivalikoimamme on huolella valittu ja jokaisessa lasissa on omat ainutlaatuiset yksityiskohdat ja ominaisuudet, jotka takaavat mahdollisuuden ikimuistoiseen juomakokemukseen kaikille erityyppisille viskille.

Viskilasiemme erottaa mahdollisuus henkilökohtaiseen kaiverrukseen nopealla toimituksella. Kaivertamalla tekstejä, kuten Nimen, päivämäärän tai hyvin harkitun sanonnan avulla voit helposti luoda todella räätälöidyn lahjan, joka resonoi vastaanottajaan. Olipa kyseessä syntymäpäivä, saavutus tai yksinkertaisesti kiitollisuuden ilmaisu, henkilökohtaiset viskilasit ovat suosittu ja unohtumaton lahja.

Paranna lahjakokemusta kaiverretuilla viskilaseillamme, jotka on suunniteltu tekemään vaikutuksen vaativimpiinkin viskin ystäviin. Tutustu valikoimaamme ja löydä aidosti ainutlaatuinen ja persoonallinen lahja elämäsi viskin ystävälle.

Suodatin
29 tuotetta
Suodatin
29 tuotetta
Sisäänkirjautuminen
Create an account
Reset password

10% ALENNUS ENSIMMÄISTÄ ​​TILAUKSESTASI

Liity postituslistallemme ja saat 10% alennuskoodin sähköpostiisi.