Tietoja getpersonal.fi sivustosta

Getpersonal.fi myy kaiverrettuja lahjatavaroita kuluttajille ja yrityksille. Liikeideaamme perustuu siihen, että saat itse valita kaiverruksen valikoimastamme löytyviin tuotteisiin saadaksesi hauskan ja ainutlaatuisen tuotteen itsellesi tai lahjaksi. Tämän lisäksi toimitamme tuotteet perille nopeasti kilpailukykyiseen hintaan.

Meillä on oma varasto ja tuotantolinja, minkä ansiosta voimme pitää toimitusajat lyhyinä (3-6 arkipäivää). Sinulle kuluttajana on myös helpompaa ostaa tuote ja kaiverrus samalta myyjältä sen sijaan, että ostaisit tuotteen yhdestä paikasta ja kaivertaisit sen toisessa, mikä sekä maksaisi enemmän että veisi enemmän aikaa. Saadaksesi lisätietoja tuotantovaiheesta voit lukea kaiverruksesta lisää sivuiltamme.

Mikäli sinulla on getpersonalia koskevia kysymyksiä, tarkista ensin löydätkö niihin vastauksen FAQ-osiosta. Jos et löydä vastausta kysymyksiisi, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@getpersonal.fi. Voit myös ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon 00468 684 279 39 arkipäivisin kello 10-14. Huomaathan, että puhumme vain ruotsia ja englantia.

Me getpersonalilla töissä olevat olemme:Carl-Johan Wiel-Berggren
Kehitys, tuotanto, tuki, markkinointi, sisäänostot ynnä muu
Rasmus Kling
Kehitys, tuotanto, tuki, markkinointi, sisäänostot ynnä muu

 Viktor Norebert
Kehitys, tuotanto, tuki, markkinointi, sisäänostot ynnä muu


Yrityksemme osoite on:

Narrow Road AB
(getpersonal.fi)
Propellervägen 12
183 62 Täby
SWEDEN

VAT-number: SE559067372801