Ostoskori
Valikko

Baari, Keittiö & Lasi

Kaiverra laseja, viskikarahveja tai muita tyylikkäitä tarvikkeita laseille, keittiöön tai baariin. Meillä on paljon hienoja tuotteita, jotka sopivat kaikenlaisille juomille, ruoanlaittotilanteisiin ja tilaisuuksiin. Samppanja, konjakki, viini, viski tai olut - meiltä löytyy jotakin jokaisen suosikkijuomille! Kaikki tuotteet voidaan kaivertaa, mikä helpottaa sinua löytämään täydellisen lahjan jollekulle, jota rakastat.

Tästä kategoriasta löydät nämä erilaiset ja ylelliset vekottimet - kaikkea kotiin, johon halutaan jotain erityistä. Ehkä olet aina unelmoinut avaavasi samppanjapullon samppanjasapelilla tai ehkä haet niitä kauniita samppanjalaseja kaiverruksella hääpäiväänne varten? Täällä on myös lahjoja oikealle gourmandille, humidorit eleganttia tyyliä ja lasit kahville ja latte-kahville. Toisin sanoen tämä on aivan oikea kategoria niille, jotka hakevat jotain ainutlaatuista, joko itselleen tai rakkaalleen.

Pidä huoli siitä, että jätät henkilökohtaisia tervehdyksiä tai ainutlaatuisia kaiverrettuja tekstejä, kun saat siihen tilaisuuden. Se on arvostettu osa lahjaa ja samalla yksityiskohta kauniissa esineessä, tehden siitä aivan ainutlaatuisen ja vain yhdelle henkilölle tarkoitetun. Anna persoonallisuuden tulla esiin siinä, mikä on ainutlaatuista – se on mahdollista verkkosivustollamme getpersonal.fi.

Suodatin
Tuotteet 1 - 120 / 327
Edellinen Seuraava
Suodatin
Tuotteet 1 - 120 / 327
Edellinen Seuraava
Sisäänkirjautuminen
Create an account
Reset password