Ostoskori
Valikko

Maljakot Lasi

Att fylla hemmet med vackra vaser skapar verkligen en ombonad och inbjudande inredning. Nu har du även chansen att göra den lite personligare genom att beställa en vas med gravyr från oss på getpersonal.se. Välj bland modeller från populära varumärken som Orrefors och Iittala och överraska dig själv eller någon du tycker om! Du bestämmer själv vilken gravyrtext du vill pryda vasen med och du har också möjlighet att välja typsnitt och teckenstorlek för att skapa just det uttryck du är ute efter. En perfekt julklapp till vännen, födelsedagspresent till partnern eller avtackningsgåva till kollegan!

Överraska med en vas med personlig gravyr

En vacker vas med blommor passar lika bra i fönstret eller på byrån i hallen som mitt på matsalsbordet när du vill skapa ett välkomnande uttryck i hemmet. Ännu bättre blir det om vasen har dekorerats med en betydelsefull och unik text. Beställ en till dig själv och låt den graveras med en textrad ur din favoritlåt eller överraska någon du tycker om med en vas med deras namn, initialer eller ett kärleksfullt budskap. Eller varför inte ge bort en glasvas till brudparet med deras bröllopsdatum? Det blir en otroligt betydelsefull gåva som kommer att påminna dem om en av de finaste dagarna i livet varje gång de tittar på den.

Att välja gravyr på din vas är enkelt - klicka bara på den produkt som faller dig bäst i smaken och fyll sedan i fälten för gravyrtext och bestäm vilken textstorlek och teckensnitt du önskar. Vi ser sedan till att skapa din alldeles unika vas innan vi levererar den till dig!

Beställ snabbt och enkelt i vår webbshop

I vårt utbud hittar du klassiska och vackraa vaser från omtyckta varumärken som Iittala och Orrefors i designer som passar in i de flesta hem. Det blir en uppskattad present hos de allra flesta och kommer genast att bli en tidlös och vacker del av inredningen. När du beställer en glasvas med gravyr hos oss kan du lita på en produkt av hög kvalitet som levereras snabbt, tryggt och helt fraktfritt. Välkommen att hitta din favorit hos oss redan idag!

Suodatin
Sisäänkirjautuminen
Create an account
Reset password

10% ALENNUS ENSIMMÄISTÄ ​​TILAUKSESTASI

Liity postituslistallemme ja saat 10% alennuskoodin sähköpostiisi.