Ostoskori
Valikko

Metsästyspuukko Fällkniven TH1 Taiga Hunter Desert Ironwood

Ainutlaatuinen metsästysveitsi Fällkniven TH1 Taiga Hunter Desert Ironwood. Valitse oma kaiverrustekstisi ja luo lopullinen lahja metsästäjälle! TH1-veitset on numeroitu terän harjalla.

Taiga Hunter TH1 on klassinen ja erittäin korkealaatuinen metsästysveitsi. Veitsessä on vahva terä, joka on valmistettu laminoidusta kobolttiteräksestä, mikä antaa vankan terän ja terän, joka säilyttää terävyyden pitkään. Ergonominen kahva tarjoaa tukevan ja varman otteen Ergonominen kahva tarjoaa turvallisen ja vakaan otteen kaikissa sääolosuhteissa.

TH1 Taiga Hunter on käsintehty metsästysveitsi, jonka varsi on valmistettu ainutlaatuisesta aavikon rautapuusta (englanniksi "desert ironwood" ja latinaksi "olneya tesota"). Kuten muutkin luonnonmateriaalit, rakenne ja väri vaihtelevat, mikä tekee jokaisesta kahvasta täysin ainutlaatuisen. Tämän tyyppisellä puulla, jota löytyy Yhdysvaltojen lounaisosasta, on erityinen ja hieman outo ominaisuus - se on raskaampaa kuin vesi, jonka tiheys on 1,2 kg / dm³, mikä tarkoittaa, että se uppoaa.

Kiillon säilyttämiseksi aavikon rautapuu on parasta käsitellä jollakin puuöljyllä, joka sisältää pellavaöljyä. Koska terä kulkee koko leveydellä kahvan läpi, TH1 Taiga Hunter saa luotettavan ja vankan rakenteen.

Zytel-kotelo turvallisella lukitusjärjestelmällä tekee veitsen kuljettamisesta helppoa ja turvallista. Tilaa kaiverrettu TH1 Taiga Hunter Desert Ironwood tänään, ilmainen toimitus ja nopea toimitus!

Loppu varastosta
Tuotetiedot
Merkki Fällkniven
Materiaali Ruostumaton teräs Lam. CoS HRC 60
Mitta Kokonaispituus: 188 mm | Veitsen terä: 84 mm | Veitsen terän paksuus: 4,5 mm
Paino 149 g
Toimitustiedot

Kello 15 jälkeen tehdyt tilaukset lähetetään seuraavana arkipäivänä. 3-6 arkipäivää - Ilmainen toimitus alkaen 75€.

UPS (25€) - 2-4 arkipäivää.

Sisäänkirjautuminen
Create an account
Reset password

10% ALENNUS ENSIMMÄISTÄ ​​TILAUKSESTASI

Liity postituslistallemme ja saat 10% alennuskoodin sähköpostiisi.