Ostoskori
Valikko

    Kokkiveitsi Zwilling Twin Cuisine Fileerausveitsi

    Zwilling Twin Cuisine Fileerausveitsi-kokkiveitsi on japanilaisvaikutteinen veitsi, jota käytetään kaikenlaisten vihannesten, mausteyrttien ja kaalin leikkaamiseen ja pilkkomiseen. Terä on erikoishiottu, mikä tekee veitsestä uskomattoman terävän. Santoku-veistä käytetään myös kalaa ja siipikarjaa käsiteltäessä. Lisää persoonallinen kaiverrus, ja jo entuudestaan uniikista veitsestä tulee entistä uniikimpi.Veitsen kahva on valmistettu mustasta ja harmaasta mikartasta. Tämä erityinen materiaali koostuu puuvillasta ja hartsimuovista, jotka yhdistetään korkean paineen alla korkeassa lämpötilassa.

    Yhdistämisen jälkeen jokainen kahva sorvataan haluttuun muotoon, josta kahva saa kauniin juovikkuutensa. Veitsen terän materiaalia kutsutaan nimellä Micro Carbide Stainless ja kovuusaste on jopa 66 rockwellia.

    Painava kahva antaa tasapainon tunteen. Täydellinen lihan tai kalan fileroimiseen.

    Loppu varastosta
    Tuotetiedot
    Merkki Zwilling
    Materiaali Ruostumaton teräs
    Mitta Terän pituus: 18 cm | Pituus: 32,5 cm
    Paino 263 grammaa
    Toimitustiedot

    Kello 15 jälkeen tehdyt tilaukset lähetetään seuraavana arkipäivänä.

    Ilmainen toimitus - 3-6 arkipäivää.

    UPS (25€) - 2-4 arkipäivää.

    Sisäänkirjautuminen
    Create an account
    Reset password