Ostoskori
Valikko

Metsästyspuukko Victorinox Hunter Pro Alox Punainen

Metsästysveitsi Victorinox Hunter Pro Alox Red kaiverruksella. Vankka, tehokas ja hienostunut taskuveitsi 4 älykkäällä toiminnolla nykyaikaiselle metsästäjälle. Hunter Pro Alox sopii moneen tilanteeseen, kuten metsästykseen ja ulkoiluun, sekä ylellisempi vaihtoehto jokapäiväiselle taskuveitselle. Omalla kaiverruksellaan siitä tulee ainutlaatuinen ja eksklusiivinen lahja. Hunter Pro Alox Red -metsästysveitsi on valmistettu Sveitsissä ja on ehdottoman korkealaatuisin.

Tehokas ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä voidaan helposti taittaa ulos yhdellä kädellä ja lukita auki-asentoon. Älykäs pidike mahdollistaa taskuveitsen helpon kiinnittämisen housuihin. Ribbotettu Alox-pinta yhdessä jousiintegroidun reiän ja kudotun paracord-riipuksen kanssa lisää veitsen voimakasta ja ylellistä tuntumaa.

Victorinox Hunter Pro Aloxilla on seuraavat neljä ominaisuutta:

- Paracord-riipus
- Iso veitsen terä
- Jousella integroitu reikä
- Älykäs klipsi

Kaiverrus on tehty klassisella konekaiverruksella, jossa teräsneula timanttikärjellä kaivertaa tekstin materiaaliin, mikä antaa kaiverrukselle ainutlaatuisen ilmeen ja tuntuman. Tilaa tänään, ilmainen toimitus ja nopea toimitus!

Loppu varastosta
Tuotetiedot
Merkki Victorinox
Materiaali Alumiini & ruostumaton teräs
Mitta 136 x 16 mm
Paino 186 g
Tilavuus 4 toimintoa
Toimitustiedot

Kello 15 jälkeen tehdyt tilaukset lähetetään seuraavana arkipäivänä. 3-6 arkipäivää - Ilmainen toimitus alkaen 75€.

UPS (25€) - 2-4 arkipäivää.

Sisäänkirjautuminen
Create an account
Reset password