Ostoskori
Valikko

Metsästyspuukko Victorinox Hunter Pro M Alox

Metsästysveitsi Victorinox Hunter Pro M Alox kaiverruksella. Laadukas, kestävä ja käytännöllinen veitsi nykyaikaiselle metsästäjälle. Hunter Pro M Alox sopii yhtä hyvin ulkoiluun kuin metsästykseen. Valitse oma kaiverrus luodaksesi eksklusiivinen ja persoonallinen lahja. Suosittelemme kaivertamaan mm. nimikirjaimet tai nimi.

Tukeva ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä voidaan helposti taittaa ulos yhdellä kädellä ja lukita ulos vedettyyn asentoon. Sisäänrakennetun älyklipsin avulla voit helposti ja sujuvasti kiinnittää taskuveitsen housuihin. Ribbotettu Alox-pinta yhdessä jousiintegroidun reiän ja kudotun paracord-riipuksen kanssa lisää veitsen voimakasta ja ylellistä tuntumaa. Hunter Pro M Alox -metsästysveitsi on valmistettu maailmankuulusta Victorinoxista Sveitsissä ja se on ehdottoman korkealaatuista.

Victorinox Hunter Pro M Aloxilla on neljä ominaisuutta:

- Paracord-riipus
- Iso veitsen terä
- Jousella integroitu reikä
- Älykäs klipsi

Kaiverrus on tehty klassisella konekaiverruksella, mikä tarkoittaa, että teräsneula timanttikärjellä kaivertaa tekstin materiaaliin. Tämäntyyppinen kaiverrus antaa ainutlaatuisen ulkonäön ja tuntuman. Tilaa Victorinox Hunter Pro M Alox tänään, ilmainen toimitus ja nopea toimitus!

Loppu varastosta
Tuotetiedot
Merkki Victorinox
Materiaali Alumiini & ruostumaton teräs
Mitta 136 x 16 mm
Paino 186 g
Tilavuus 4 toimintoa
Toimitustiedot

Kello 15 jälkeen tehdyt tilaukset lähetetään seuraavana arkipäivänä. 3-6 arkipäivää - Ilmainen toimitus alkaen 75€.

UPS (25€) - 2-4 arkipäivää.

Sisäänkirjautuminen
Create an account
Reset password